Alle 165 lejeboliger i STUDIOHOUSE er indrettet med de bedste materialer og kvaliteter. Lyse laminerede parketgulve i egetræ og hvide vægge og lofter skaber lækker nordisk stemning, og gør det nemt at indrette sig og sætte sit eget personlige præg i de nyopførte lejligheder.

Lejlighedernes hvide køkkener er fra HTH med integreret køle/frys og opvaskemaskine, kogeplader, ovn, god skabs- og skuffeplads samt overskabe med underliggende LED spots.

Så det er bare at gå i gang med både store og små gastronomiske udfoldelser sammen med vennerne i det åbne, velindrettede køkken – velbekomme!

I badeværelserne er der gulvvarme under de store fliser og lækre armaturer i både håndvask og bruseniche. Med hvid bordplade, væghængt toilet, spejl og spots i loftet er rummet helt klar til både de hurtige hverdagsrutiner og de langsomme wellness forkælelser – og så er der ikke mindst vaskemaskine og tørretumbler til alt det praktiske!

Uanset lejlighedernes størrelser er her kælet for enhver detalje, så der kan stilles skarpt på studierne i moderne og cool rammer. Her er plads til både sove-, hygge- og skrivebordsmiljø med skønt lysindfald fra de store vindues-/dørpartier ud mod gårdrummet.